Cégtörténet

A Travel Tourist Kft. 1991-től, megalapítása óta teherfuvarozással és személyszállítással foglalkozik. Kezdetben belföldön történt a teherszállítás és nemzetközi viszonylatban a személyszállítás. Jelenleg a piaci igényeket követve az árufuvarozás és személyszállítás az Európai Unió minden országára kiterjed.

Cégünk gépparkja folyamatosan bővül, korszerűsödik. Minden dolgozót szakszerű képzésben részesítünk az aktuális feladat figyelembevételével, hogy a lehető legpontosabb legyen az elvégzése.

A gépkocsivezetők képzésére kiemelt figyelmet fordít a cég vezetése. Alkalmazásukkor alapfeltétel az a több éves szakmai gyakorlat. Továbbá folyamatosan oktatva vannak az áruszállítást érintő esetleges változásokról.

A társaság felső vezetősége, szakmai tapasztalatok:
A cégvezető, Tóth Bálint több évtizedes szállítási elméleti és gyakorlati, logisztikai tapasztalatokkal, kiváló üzleti kapcsolatokkal rendelkező szakember. Szakmai tapasztalatokat illetően a cégvezető 1985-ben fuvarozó kisiparosként kezdte ez irányú tevékenységét. Az 1991-ben alakított cég tevékenységi körébe felvette a fuvarozást. A szakmai tapasztalatok és a piacon szerzett tekintély elősegítette, hogy az ezredfordulót követően jelentős fejlődés következzen be.

A géppark korszerűsítése folyamatossá vált és a lépéstartás érdekében ezután is nagy hangsúlyt fektetünk erre.

A cég Logisztikai Igazgatója diplomáját a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Karán logisztikai mérnök szakon szerezte. A cég Gazdasági vezetője és Pénzügyi tanácsadója gazdasági mérnök szakon pénzügy és kereskedelmi szakirányon szerzett egyetemi végzettséget. Emellett cégünk felkészült szakembereket alkalmaz, akik munkájukat legjobb tudásuk szerint, hatékonyan és felkészülten, naprakészen végzik, biztosítva ezzel a cég folyamatos fejlődését. Lényeges itt megemlíteni, hogy a tevékenység végzésében kulcsfontosságú szállításvezető felsőfokú végzettséggel rendelkezik.A cégvezetőség felépítése:

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ: TÓTH BÁLINT
GAZDASÁGI IGAZGATÓ: SIDLOVICSNÉ TÓTH ILDIKÓ
LOGISZTIKAI IGAZGATÓ: TÓTH ATTLIA
SZAKMAI IRÁNYÍTÓ: SIDLOVICS GÁBOR
SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI DIVÍZIÓVEZETŐ: VÉKONY TIBOR
 
English French German Hungarian