A Travel Tourist Kft. nevében örömmel köszöntjük honlapunkon!


Az oldalon megtalál minden olyan információt, ami segíthet Önnek kapcsolatot létesíteni cégünkkel.


A vállalkozás tevékenységének bemutatásaCégünk több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az árufuvarozás terén, megbízható szolgáltatást nyújtunk akár nemzetközi, akár belföldi áruszállításra van szüksége. A hosszú évek során szerzett tapasztalatainkat használtuk fel annak érdekében, hogy egy hatékony, ugyanakkor a megrendelőnk számára megbízható gyors és pontos árutovábbítást biztosítsunk.

A TRAVEL TOURIST Kft. 1991. november 19-én alakult. A megrendelői igények növekedésének megfelelően folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat. Vállalkozásunk nyereségesen működik és évente dinamikusan nő.

Fő profilunk a nemzetközi fuvarozás, közúti teherszállítás, speditőri tevékenység. Szállítási ügynöki tevékenységet, valamint az fuvarszervezést edelényi székhelyünkön végezzük. A gépjárműpark karbantartása és indítása szintén Edelényben történik. A Társaságunk 100% - os magyar tulajdonjogú. A foglalkoztatottak létszáma 48 fő. A személyszállítást az Európai Unió területén végezzük 50 és 20 fős buszokkal. Az áruszállítás szintén az EU országain belül történik elsősorban gabona szállítmányozásával.

English French German Hungarian